1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588044 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2171626

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
mikenomad: ja och ska man omvandla det med hockeysnackstermer så kan man kanske säga att slutspelsknappen var på i måndags men sen trodde man att man hade råd att stänga av den igen igår. Det är klart att i princip alla timråspelare kan bättre än igår men jag undrar om alla timråspelare verkligen kan jobba så mycket hårdare och offra fler tänder än man var villig att göra igår? Ska inte måla fan på väggen direkt men jag tycker det ser ut som att vi måste ha ett par måls ledning för att spela avslappnat en hel match. Så fort vi hamnar i underläge skiter vi ner oss och ansvaret för det bär Freddan och ingen annan. Vi har en hel del slutspelsrutin i laget, dom spelarna måste plocka fram hela registret NU, annars kan det mycket väl bli sommarlov redan i kvarten.

Det här med att ge en spelare med massor av rutin speltid trots att han spelar som en påse skit och trots att vi har unga hungriga spelare som är redo att kliva in och göra skillnad, det misstaget gjorde Freddan på målvaktsposition förra gången och det kostade oss SHL-platsen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2021 Timrå IK - AIK
Olle: Precis så. Sista stycket ger mig kalla kårar, må det scenariot a l d r i g återupprepas! Den jobbiga känslan är dock att det är i såna här extremt avgörande moment Freddan visar sin absolut sämsta sida. Fegheten
Låst ämne