1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586416 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2231106

Sv: Apropå nånting...
Laken: Det är bra att vi får en knäpp på näsan! Dags att vakna upp och det räcker inte med att säga att det är en besvikelse och skylla på coronan. Det är ren loser mentalitet.

Som tur är har vi i Torines fått in en klubbchef som verkar vara en entreprenör och kan marknadsföring och ekonomi. Det behövs duktiga säljare också.

Torines har redan förstått det många inte förstår Locka in barnfamiljerna till matcherna, nå ut till fler genom samhällsprojekt och skapa bättre evenemang.
Det är några av bitarna Timrå IK jobbar med för att locka tillbaka publiken till NHC Arena efter pandemin.
– Vi får se hur vi kan göra vår produkt ännu bättre och kanske inte göra exakt som förut, utan tänka nytt (Jonas Torines, klubbchef,ST sporten).

Kan vi göra något liknande som Växjö gör för att locka barnfamiljer till NHC Arena ? (se länk)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Matsg: Tror helt ärligt att Timrå måste se över biljettpriserna också. Det är riktigt dyrt att gå på hockey. 600 kr kostar det för mig och farsan nu på torsdag. Fine, vi kunde ha tagit stolar på kortsidan för 400, men hur ska barnfamiljer ha råd? Biljettpriserna tror jag skrämmer bort mååånga många hundra personer. Riktigt smart av Malmö att köra 50 kr st i första publikmatchen!
Kommentera