1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586416 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2231110

Sv: Apropå nånting...
Matsg: Tror helt ärligt att Timrå måste se över biljettpriserna också. Det är riktigt dyrt att gå på hockey. 600 kr kostar det för mig och farsan nu på torsdag. Fine, vi kunde ha tagit stolar på kortsidan för 400, men hur ska barnfamiljer ha råd? Biljettpriserna tror jag skrämmer bort mååånga många hundra personer. Riktigt smart av Malmö att köra 50 kr st i första publikmatchen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
tjobba: 600 spänn. Timrå IK kanske ska göra lite research på sin (potentiella) publik och kolla hur många dataspel man får på Steam för 600 spänn, hur många ”gamepass” (eller vad det heter) ungen får på playstation store, hur många ungar som går in på Leos lekland för 600 spänn eller hur många timmar på padelbanan det räcker till.

Ungdomsbiljett är väl så klart billigare men om man ska in två vuxna och tre barn, vad får man lägga ut?

Man måste nog fundera på hur man kan paketera produkten för att barnfamiljer och marginalpublik kommer och kommer tillbaka till matcherna. Visst att det finns fotboll i stan också men som jag ser det så konkurrerar inte Timrå IK mot giffarna, dom konkurrerar mot en hel värld online. Hur många animerade filmer får man på SF anytime för 600 spänn?

In med en hamburgerkedja i hallen, in med ”prickskjut en virtuell puck för en femma”-spel och all möjlig skit i arenan. Vad som helst som fyller arenan även om priset betyder att hela jävla hallen plingar och blixtrar som Tokyo en lördagkväll. Nu när alla diskussioner om en arena i stan är sedan länge begraven så kanske man får fundera på vad som sker i en 10-årings huvud när farsan sticker in huvudet på rummet, avbryter CS Go mitt i en match och säger: ”tjena Berra, stäng ner datorn för nu ska vi sätta oss i bilen, åka ut till arenan och kolla på hockey i 4 timmar och sen ska du hoppa direkt i säng så fort du kommer hem”
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Jag håller med dig att priserna måste ses över för blir det för dyrt så går inte folk på matcherna. Tycker också att Malmös initiativ att köra 50 kr st för att locka tillbaka publiken i första publikmatchen är riktig smart marknadsföring.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
tjobba: Malmö har ju likt oss ett fotbollslag att tampas med, även om det inte går att jämföra mot Malmö FF givetvis. Men tycker det varit så i alla tider nästan? Att folket börjar komma mer och mer när fotbolssäsongen är över? Då hade billigare priser första matchen varit en perfekt grej!
Kommentera