1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586451 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2314325

Sv: Apropå nånting...
rabon: Också ur samma artikel.

"Freddan" menar att besluten kommit för sent i matcher, som time out och liknande situationer, då det varit med tungrott att förankra beslut på flera olika ledare.

– Även om "Nubben" sagt att vem som helst kan ta beslut så blir det ändå att man står och funderar på saker och pratar och så blir beslut taget för sent."

I min bok vet man dock redan vad Freddan går för när det gäller taktiska kunskaper etc när vi haft honom i 4 säsonger. Tror och hoppas Ante får "träna" ut hela sitt register nu
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Det lustiga är att Freddan och ena sidan säger att man måste ta de beslut som är bäst för Timrå IK och det viktigaste är att vi spelar i SHL men samtidigt erkänner att det tjafsats i båset som gjort att beslut kommit för sent osv.

Om man verkligen haft Timrå IKs bästa i åtanke så hade man där och då, när man inser att det blir tjafs i båset, gått till nubben och sagt ”endera väljer du ante eller så väljer du Freddan”. Istället för att klamra sig fast vid lönekuvertet ända ner i avgrunden. Bryr mig inte om vem av tränarna som hade ställt ultimatumet men nån av dom skulle ha gjort det där vid ”12 raka torsk Madness”. Aktierna hos både Freddan och ante borde rimligtvis ha gått ner rejält under detta debaclet.
Kommentera