1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586424 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2314407

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Det lustiga är att Freddan och ena sidan säger att man måste ta de beslut som är bäst för Timrå IK och det viktigaste är att vi spelar i SHL men samtidigt erkänner att det tjafsats i båset som gjort att beslut kommit för sent osv.

Om man verkligen haft Timrå IKs bästa i åtanke så hade man där och då, när man inser att det blir tjafs i båset, gått till nubben och sagt ”endera väljer du ante eller så väljer du Freddan”. Istället för att klamra sig fast vid lönekuvertet ända ner i avgrunden. Bryr mig inte om vem av tränarna som hade ställt ultimatumet men nån av dom skulle ha gjort det där vid ”12 raka torsk Madness”. Aktierna hos både Freddan och ante borde rimligtvis ha gått ner rejält under detta debaclet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Först och främst: trodde aldrig att stormötet skulle rendera i nått sånt här. En aning sent må hända, men nått är det i alla fall från föreningens sida.

Tänkte precis på samma sak. Det viktigaste är att Timrå lirar i SHL, så länge Freddan står i båset. Eller? Hade man verkligen känt så hade man ju agerat på eget bevåg. Långt tidigare.

"Oavsett vem som står i båset" sa han väl i lördags också? Fick känslan - av det som stod i st - att tongångarna var lite annorlunda idag. Rimligt, givetvis, med tanke på att han faktiskt blev av med jobbet idag. Men det han säger lämnar en unken smak i munnen - det delade ledarskapet var inte för mig. Men VARFÖR provar man på det i 51 omgångar utan att agera och blir sedan sur när man blir offrad? För mig är det obegripligt.

Mycket som är otydligt, som alltid i såna här fall. Förstod aldrig riktigt om spelarna hade varit delaktiga i beslutet? Stämmer Freddans bild av det inträffade? Kommer det här att vara tillräckligt? Är det FÖR sent agerat? Är Ante verkligen rätt man? Hade det varit bättre att Freddan stannat? Många frågor blir det.

Det man med säkerhet vet är att Freddan - like it or not - faktiskt varit huvudansvarig för två avancemang till SHL för Timrå IK. Och för det förtjänar han en jävla massa cred!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle:

Exakt så!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: självklart är det så. Samtidigt, när det inte hände skulle Nubben ha klivit in och pekat med hela handen. Han har haft full koll på läget och gnisslet.
Ett underbetyg till föreningen, iaf den sportsliga delen, att detta fått pågå i 51 jävla omgångar.

Men nu har man iaf agerat!!!1, och då är det bara att sluta upp bakom det. Förhoppningsvis gör spelarna så, och lika förhoppningsvis får man lite ny energi och tro på sig själva.

Ska bli jävligt intressant att se röglematchen nu. Förväntar mig en helt annan inställning än det håglösa lall man ägnat sig åt på slutet.

Bara att hoppas att Ante (med pryo-ass Molinder) grejar den press och det fokus han kommer att utsättas för i kvalet. Står han rak som en timråtall när det stormar, så...tror jag vi har chansen att greja det här.

Blev trots allt en bra måndag detta. Nu börjar vi Uppbyggnaden!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Samtidigt grinar Freddan i media att det var han som var tvungen att lämna skeppet.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: En känsla av att Ante framförallt har enorma känslor för Timrå och antagligen känt att han inte vågat släppa oss i Bjästa Freddes händer. 😉

Skämt åsido, med tanke på Freddans historik med SHL degradering en gång redan så skulle han för både sin egen och föreningens bästa kastat in handuken självmant för längesedan.
Kommentera