1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586449 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2314427

Sv: Apropå nånting...
Olle: självklart är det så. Samtidigt, när det inte hände skulle Nubben ha klivit in och pekat med hela handen. Han har haft full koll på läget och gnisslet.
Ett underbetyg till föreningen, iaf den sportsliga delen, att detta fått pågå i 51 jävla omgångar.

Men nu har man iaf agerat!!!1, och då är det bara att sluta upp bakom det. Förhoppningsvis gör spelarna så, och lika förhoppningsvis får man lite ny energi och tro på sig själva.

Ska bli jävligt intressant att se röglematchen nu. Förväntar mig en helt annan inställning än det håglösa lall man ägnat sig åt på slutet.

Bara att hoppas att Ante (med pryo-ass Molinder) grejar den press och det fokus han kommer att utsättas för i kvalet. Står han rak som en timråtall när det stormar, så...tror jag vi har chansen att greja det här.

Blev trots allt en bra måndag detta. Nu börjar vi Uppbyggnaden!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: håller med angående nubben och visst är det ett fall framåt. Tror våra chanser att fixa kvalet förbättrades i och med detta men personligen förväntar jag mig inte ett pånyttfött Timrå eftersom det inte är några nya röster som kommer in i båset, det är bara mer av en röst och mycket mindre av en annan.

Förstår att retoriken ska vara ”försiktigt positiv” i och med detta och att det inte är läge att klaga men jag tycker spontant att det känns lite fel att Freddan ska få bära all skuld i nuläget. Är det nu ante ska sätta försvarsspelet? Det han ansvarat för hela säsongen? Eller behöver vi inte det längre när vi nu ska få in en helskön stämning i laget när Freddan är borta? Tycker det är rätt att Freddan får gå men fel att ante inte bara får stanna utan också får en befordran när han haft lika stor del i detta som Freddan. Ingen skulle dock bli gladare än jag om jag har dyngfel i denna fråga. Det kanske inte är så enkelt att bara sparka och köpa nytt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Även om man ramlar ur har man till slut visat att man vill vara kvar, sedan hur långt det räcker vet vi inte än.

Det vi däremot vet är som du säger att vi kan börja bygga nytt och förhoppningsvis bättre. Just nu när man handlat känner jag inte att HA är ett stort misslyckande utan en chans att bygga något bättre. Förhoppningsvis så blir vi kvar och kan bygga därifrån med de förstärkningar som aviserats men HA är ingen katastrof, däremot om vi hållit kvar med Freddan hade jag haft mindre förhoppningar.
Kommentera