1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586418 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2324858

Sv: Silly Season 2022-2023
JanneH: "Utöver de tre hemvändarna Lander, Wedin och Pettersson har Timrå även säkrat upp säsongens två klart lysande stjärnor: forwardsduon Ty Rattie och Robin Hanzl.

Även målvakten Jacob Johansson samt backstjärnan Joey Laleggia har förlängt sina avtal. 1 år på Laleggia."

Alla tre sägs ju vara klar, jag har svårt att se att Ros och Abra slänger ur sig det där om dom inte är helt säker, dem är väl ganska pålitliga? Varför man inte presenterar alla på en gång är väl för att behålla en viss spänning och dela ut lite "påskägg" lite då och då, skulle man presentera alla som är klar direkt så dör ju stämningen ut lite på Timrås sociala medier, handlar ju om att behålla intresse.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
Hur tror ni att det ser ut sponsormässigt inför kommande säsong? Slantar SCA, NHC & några till upp rejält för att bidra till satsningen tro?

En annan sak jag kan tycka är att Timrå borde satsa mer på är renodlade säljare för sponsorer, som bara "tänker" sponsor och besöker kunder dag in och dag ut, med bullpåsar ,you name it! Det ska göras via besök. Inte ett telefonsamtal! Vad anser ni?
Låst ämne

Sv: Silly Season 2022-2023
Synct: Ja, och Timrå har ju för vana att dra ut på presentationerna. Vissa spelare får ju ligga och mogna i tre veckor innan dom presenteras.

Får vi behålla Rattie, Hanzl och Lalle är det ju helt fantastico. Har nästan svårt att greppa hur överjordiskt bra Hanzl var i kvalet. Sån jävla härförare. Och helt utan nerver. Straffdragningen på Hovet framför djurgårdsklacken var ju sjuk.

Ty Rattie är omöjlig att inte älska. Egentligen inte någon supermålskytt, sett till effektivitet. men han skjuter ju på allt hela tiden, och med det skottet han har (eller framförallt förmågan att reptilsnabbt utan att någon tankesynaps är involverad knäppa iväg avslutet) blir det också mycket mål.
En ovärderlig spelartyp att ha, i o m att han kan göra mål precis när som helst.

Och Lalle! Poängrekord för timråback i SHL/Elitserien, men ändå känns han lite underskattad. Har sina defensiva brister (positionering/styrka) men har också lika många defensiva styrkor i sin rörlighet och spelskicklighet. Blev under säsongen också bättre på att spela med rätt marginaler, men han lär alltid finnas med som kandidat till "Årets Indian".
Men, offensiven! Klar toppklass i SHL. Tillför en unik dimension i anfallsspelet när han är inne. Vill gärna pudla på mitt enträgna "spela honom som forward!"-tjöt jag spammat forumet med. Det är som back han verkligen bidrar maximalt.

Får vi behålla dessa, kryddat med Lander, Emil, Wedda, Eronen...jävvlar, pöjkar. Då ska vi nog fan kunna sikta på att undvika den här serien vi precis lekte hem.
Låst ämne