1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586422 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2324868

Sv: Silly Season 2022-2023
Synct: Ja, och Timrå har ju för vana att dra ut på presentationerna. Vissa spelare får ju ligga och mogna i tre veckor innan dom presenteras.

Får vi behålla Rattie, Hanzl och Lalle är det ju helt fantastico. Har nästan svårt att greppa hur överjordiskt bra Hanzl var i kvalet. Sån jävla härförare. Och helt utan nerver. Straffdragningen på Hovet framför djurgårdsklacken var ju sjuk.

Ty Rattie är omöjlig att inte älska. Egentligen inte någon supermålskytt, sett till effektivitet. men han skjuter ju på allt hela tiden, och med det skottet han har (eller framförallt förmågan att reptilsnabbt utan att någon tankesynaps är involverad knäppa iväg avslutet) blir det också mycket mål.
En ovärderlig spelartyp att ha, i o m att han kan göra mål precis när som helst.

Och Lalle! Poängrekord för timråback i SHL/Elitserien, men ändå känns han lite underskattad. Har sina defensiva brister (positionering/styrka) men har också lika många defensiva styrkor i sin rörlighet och spelskicklighet. Blev under säsongen också bättre på att spela med rätt marginaler, men han lär alltid finnas med som kandidat till "Årets Indian".
Men, offensiven! Klar toppklass i SHL. Tillför en unik dimension i anfallsspelet när han är inne. Vill gärna pudla på mitt enträgna "spela honom som forward!"-tjöt jag spammat forumet med. Det är som back han verkligen bidrar maximalt.

Får vi behålla dessa, kryddat med Lander, Emil, Wedda, Eronen...jävvlar, pöjkar. Då ska vi nog fan kunna sikta på att undvika den här serien vi precis lekte hem.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2022-2023
Bragd-Birger: Jag har nog aldrig sett någon så glad som Ty Rattie när Hanzl backhandade in 3-0 i avgörande matchen. Kolla reprisen, han gör liksom ett litet kaninskutt av ren upphetsning.
Låst ämne