1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586302 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2357555

Sv: Apropå nånting...
Tjena gubbar(och tanter även fast jag tvivlar på att det finns nån sån här inne)
Det här är mitt första inlägg här inne, men jag har lurkat forumet ett par år så är rätt insatt i jargongen. Återstår att se hur aktiv jag blir med skrivandet eller om jag fortsätter bara läsa inlägg i skymundan.

Jag tänkte faktiskt ägna mitt första inlägg till lite av en efterlysning: Jag söker efter någon med rödvitt hjärta som känner att dom är bra på grafisk design. Vi pratar inte om någon högskoleutbildning nödvändigtvis utan det är överlag enklare saker för sociala medier i Timrå IK-relaterade sammanhang. Det hela är förstås på ideell basis som övrigt supporterskap.

Dra gärna iväg ett PM till mig så kan vi prata vidare mer om detaljer etc.
Hojt!


P.S Jonte är klar. 100%.
D.S
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
angeroath: KKoskinen
Antingen är det jag eller så är det HS som är dömöppihövve för jag har svarat på ditt PM två ggr men syns inget i min ”Skickade meddelanden”-mapp så vet inte om något av dom gått iväg. Hojta till här om du inte fått nåt svar så får vi försöka lösa saken.
/ Mormor
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
angeroath: Välkommen ut ur garderoben. Ju fler som bidrar med inlägg här desto trevligare! Vi riskerar bli en rätt inskränkt liten kärna som sitter här och hamrar på tangenterna annars. Kul att du kryddar med en "100%:are" på slutet också, då lägger vi till dig i den skaran 😉
Kommentera