1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586710 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2364651

Sv: Apropå nånting...
Återigen, det dras många och stora växlar av att Timrå inte kör över SH igår. Tycker det känns som ett klokt upplägg att inte börja med stenhårda träningsmatcher. Enl Ante var de halvvägs genom planen att sätta grundspelet efter Brynäsmatchen och är nog inte fel att möta SH och fila detaljer nu när lirarna är nertränade istället för att gå ut och slåss med Rattie. Och även om de inte tokpeakar vid premiären så är de ohyggligt mycjet bättre förberedda i år än i fjol när hela försäsongen försvann.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Stryparn: jag tvivlar också stark på att det spelar någon roll vilka man möter på försäsong. Allt handlar om det egna spelet, bara man har 5 personer som jagar efter en och ibland kanske får till något läge så har motståndet gjort sitt. Att möta SHL-motstånd är nog mer något vi vill ha, någon form av värdemätare, men i träningssyfte så spelar det nog extremt liten roll.

Tror folk verkligen på allvar att Timrå IK inte försöker förbereda sig så gott dom bara kan? Hade gårdagens match varit slöseri med tid enligt Timrås ledning hade den aldrig spelats.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Stryparn: man var ”halvvägs med planen att sätta grundspelet” hela förra säsongen också.
Kommentera