1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586710 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2364657

Sv: Apropå nånting...
Stryparn: jag tvivlar också stark på att det spelar någon roll vilka man möter på försäsong. Allt handlar om det egna spelet, bara man har 5 personer som jagar efter en och ibland kanske får till något läge så har motståndet gjort sitt. Att möta SHL-motstånd är nog mer något vi vill ha, någon form av värdemätare, men i träningssyfte så spelar det nog extremt liten roll.

Tror folk verkligen på allvar att Timrå IK inte försöker förbereda sig så gott dom bara kan? Hade gårdagens match varit slöseri med tid enligt Timrås ledning hade den aldrig spelats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: det är väl som Hartman sa i intervjun, det gäller att skaffa sig bra vaner där ute. Då spelar det inte så stor roll vilka vi möter. Tyvärr så brast det igår! Det var lojt, och dom flesta gick på 80-90 procent!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Det enda som påverkar vilket nått vilkey motstånd vi får är nog oss supportrar. Div 1 motstånd höjer inte pulsen nått vidare hos mig i allafall, även att det var Sundsvall. Vi har ju Leksand i sista träningsmatchen. Tror det blir en perfekt sista värdemätare för att se vart vi står
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Jag förstår inte varför vi drar ngr slutsatser av en försäsongsmatch mot ett Div 1 lag?
Det är försäsongs bajs -SM de lux.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: Exakt - jag tror det har större vikt på sikt att nöta in spelet, special teams osv på ett kontrollerat sätt än att spela stenhårda matcher i aug och dra på sig skador.
Kommentera