1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586370 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2368896

Sv: Försäsong 2022
Olle: Utöver hemvändarna så måste vi slussa in fler juniorer inte bara pga återväxten utan just för att när spelet inte riktigt stämmer så kan dessa ungtuppar komma in och få igång gubbarna med fart och fröjd. Det var lite det jag saknade förra året och det kommer bli bättre i år. Edfeldt tycker jag ser väldigt bra ut när han väl får spela (gjorde det även bra förra försäsongen). OJ är bättre i det fysiska spelet detta år och kommer växa enormt. Sedan har vi ju fler backar som kommer slussas in och som kommer att få några matcher på sitt CV.

Vi sitter ändå lite i samma sits som Färjestad ifjol med enormt bra forwards och lite halvdana backar. I början av säsongen startade dom med Haukeland och Hildeby dessutom. Haukeland drog till Tyskland och in kom Furch istället. Det blev guld just för att dom lade ner finspelet och började spela mer krigshockey (mitell och hans assisterande var också en anledning). Det är det vi behöver göra kommande säsong också och som Lander menar i att man ska spela som lag. Det tror jag vi vinner på!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
DenRöda: Färjestad var ju ett väldigt fysiskt tungt lag att möta ifjol och det såg man både mot Luleå och Skellefteå. Så tror jag inte vi kommer att kunna spela. Vilka spelare har vi som kan spela det spelet?

Gällande juniorerna håller jag med men tyvärr tyckte jag inte riktigt att OJ klarade av det förra säsongen. Han fick en del speltid och bidrog absolut med energi i offensiven men gick också bort sig ganska mycket i defensiven. Jag är ingen expert men för mig var det ett bevis på att han inte riktigt var redo. Kanske är han det denna säsong men det som är surt för OJ är ju att det är ganska fullt på hans position så ett lån till allsvenskan ligger ju inte allt för långt bort. Edfeldt kanske får mer speltid på backen, där är det inte samma konkurrens om platserna (tyvärr).
Låst ämne