1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586705 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2371721

Sv: Apropå nånting...
Måste vara nåt fel på mig. Övriga hockeysverige går i spinn på namn som Komarov till Luleå och att nu även Kempe är aktuell. En 33-åring med två skadesäsonger bakom sig som dessutom f.n rehabbar efter skada och inte är redo förrän tidigast om en månad. Själv tokmyser jag över att vi inte behöver nämnas i samband med dessa spelare eftersom vi redan har en fylld forwardssida. Kan lätt säga att jag fan inte skulle byta nån i de 3 främsta kedjorna hos oss mot nån annan tillgänglig spelare. Ja knappt nån otillgänglig heller för den delen, åtminstone inte utanför NHL
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Tycker heller aldrig att han varit bra om jag ska va ärlig. En öm glidare med dåligt humör är min bild av Mario Kempe. Kan va fel då jag är jävig i målet. 27 poäng i Modo för 10 år sen är hans bästa seniorsäsong rent poängmässigt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: huvudet på spiken där... på pappret skulle jag inte heller byta ut nån av våra forwards i de 3 främsta kedjorna. Alla 3 kedjor skulle ju lätt ha varit 1a kedjor i Timrå de 3 senaste säsongerna i SHL. 1a och 2a kedjan skulle lätt vara 1a kedja i minst hälften av alla de andra lagen.
Sedan ska man vara ödmjuk och inse att alla dessa spelare kanske inte kommer upp i personbästa i varje match och sedan kan alltid skador ställa till det men fy satan vilken jävla forwardssida vi har. Vi kommer ju vara så jävla framtunga att hela planen kommer ju luta i nedförsbacke och motståndarna kommer ju få uppförsbacke hela vägen fram till Per Svensson där det tar stopp så det smäller om det.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Wedin > Kempe. Båda tillbaka ungefär samtidigt. Hoppas Wedin spelar redan match 2 eller 3. Längtar också nåt jävulskt till säsongen. Vill inte byta ut någon forward heller!
Kommentera