1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586705 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2371722

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Wedin > Kempe. Båda tillbaka ungefär samtidigt. Hoppas Wedin spelar redan match 2 eller 3. Längtar också nåt jävulskt till säsongen. Vill inte byta ut någon forward heller!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Som det känns nu så är ju Wedda en bonus, speciellt när offensiven redan nu sett ut att klaffa, även om det är försäsong givetvis.

Men Luleå känns betydligt mer beroende av Kempe om det skulle bli så, de har ett rätt trubbigt lag framåt ärligt talat. Skulle då Kempes medverkan dra ut på tiden så blir det mer kännbart för Luleå än för oss om Wedda skulle dröja etc.
Förutsett att vi inte åker på rejält med skador på forwardssidan på bärande spets vill säga.

Visst Coronasäsongen 19/20 var väl ett undantag då Luleå var en lagmaskin och trots att Erik Gustavsson var deras bästa poängspelare på 32 poäng så gick de som tåget.
Jag känner att de är rätt överskattade i år ändå, med tanke på satsningen från flertal lag och offensiven de besitter.

Utan Omark förra säsongen hade de ju aldrig spelat final till exempel, plus Andreasson som de heller inte ersatt.
De började ju riktigt uselt och utan Omark hade de aldrig höjt sig tror jag och hade väl kanske hamnat på play in plats på sin höjd.

Egentligen kan jag känna att Luleå och Brynäs har byggt sina lag rätt likvärdigt men att Luleå lever lite på sina meriter, till skillnad från Brynäs som bedöms utifrån sina senaste ångestsäsonger.
Kommentera