1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586825 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2372909

Sv: Apropå nånting...
Rip Kirby: Sen får vi inte glömma Lander. Den där Lönen hade i princip alla lagen i SHL kunnat buda över men han kommer inte hem för pengarna. Lander vilken kapten han är! 😍
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Tycker dessa snubbar är lite roliga i sina tips. LHC:are vad det verkar. Vi har enligt dom väldigt framtungt och värdelös backsida typ.
Därför kommer vi inte vara att räkna med.
LaLeggia och Svensson överpresterade enligt dom med..


Men kollade in deras avsnitt om LHC, då tycker de att de har tunn och inte så spetsig forwardssida men eftersom de har en bra backsida och målis så skall de kunna klara playin.

Intressant att de har en bra lagdel som väger upp för helheten men att vi har en grym forwards och centersida är intenting värt typ.

Skulle vilja säga att LHC ser ut att få en tung säsong. De värvade Rattie men han är inte mer en än sniper och går det tungt för honom så har de inte så mycket mer i hans spel som kommer bidra. de har väl en rätt bra förstakedja men bakom det är det rätt trubbigt.
Får de dessutom skada på Högberg så är det riktigt svajigt med en rätt anonym Myhrenberg bakom.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Vet inte om det har nämnts, men kommer Hanzl vara tillgänglig imorn? Han var väl borta mot Modo för att hans flickvän väntar barn som jag förstod det?
Kommentera