1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586825 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2372944

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Tycker dessa snubbar är lite roliga i sina tips. LHC:are vad det verkar. Vi har enligt dom väldigt framtungt och värdelös backsida typ.
Därför kommer vi inte vara att räkna med.
LaLeggia och Svensson överpresterade enligt dom med..


Men kollade in deras avsnitt om LHC, då tycker de att de har tunn och inte så spetsig forwardssida men eftersom de har en bra backsida och målis så skall de kunna klara playin.

Intressant att de har en bra lagdel som väger upp för helheten men att vi har en grym forwards och centersida är intenting värt typ.

Skulle vilja säga att LHC ser ut att få en tung säsong. De värvade Rattie men han är inte mer en än sniper och går det tungt för honom så har de inte så mycket mer i hans spel som kommer bidra. de har väl en rätt bra förstakedja men bakom det är det rätt trubbigt.
Får de dessutom skada på Högberg så är det riktigt svajigt med en rätt anonym Myhrenberg bakom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Tror Rattie i Lkp kan jämföras lite med när vi värvade Anger... Det var väl i själva verket Linkan Bremberg som födde Anger med alla mackor, ungefär som Hanzl gjorde många gånger till Rattie
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Stötte på Timrås buss utanför Sala för några minuter sedan. Jävlar vad jag villa stanna dom och önska lycka till. Hade man gjort det så är jag väl inte populär dock..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Lyssna på Rinkside! De pratar om både HA och SHL i senaste avsnittet.

Timrå är inte bottentippat av dem.
Men fyra andra...
1h 18m 20 sekunder in börjar pratet om SHL.
Kommentera