1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586938 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2375044

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: Vem har pratat om kräftskiva, hoppborg och ladies night? Blir ibland ganska trött på de här egoistiska och inskränkta argumenten om att hockeyn ska vara ”vad det alltid varit för mig: bärs och svett”.
Varken Sundsvall eller Timrå har en befolkningstillväxt som på något sätt är positiv. Vi har en arena som ligger urkasst till sett till var väldigt många potentiella fans befinner sig, vi har en digital samvaro som gör det extremt lättillgängligt att stanna hemma.
Självklart måste vi ta höjd för att engagemanget och kulturen ska fortsätta, sett till hur läget är idag.

Att kunna erbjuda mer än en vanlig match för familjer och tonåringar (som är framtiden) är väl bara jävligt sunt? Det är inte som förr längre där lokala laget var allt som fanns, och folk identifiera sig mer med logan på halsduken än sitt namn. Fråga runt bland föreningsliv hur svårt det är att få människor att ställa upp ideellt. Det som driver det är kärlek för klubben, och då behövs insatser för att se till att den kärleken uppstår från första början.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: RasmusVS har goda poänger och tar upp extrema exempel (från verklighet tyvärr) för att få fram sin poäng.
Vad det handlar om är att fostra supportrar, inte publik/konsumenter. Lättillgängligheten till matcherna är något som klubben har att jobba på, likaså barplatser. En annan stor grej vi behöver förbättra är bortastå, inte ”buren” nödvändigtvis utan utrymmet bakom; att vi har en vettig mottagning för bortasupportrar är jävligt viktigt för vår trovärdighet samt för att få andra supportrar att vilja resa till oss och därigenom skapa rivalitet. Det är tre exempel på saker som borde ligga högre i priolistan än ”event”.

Klart att man kan ha lite signeringar med spelare efter match, kanske nån ”tema-match” men hockeyn ska vara i fokus, och är kvaliteten på isen låg så kan man fortfarande imponeras av Västra Stå. En bra klack är publikdragande, ge oss förutsättningar att bli bäst i Sverige där.

Ja, det finns mycket man kan göra som inte är ”event”.
Kommentera