1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586943 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2375072

Sv: Apropå nånting...
snushane: Ibland känns det som om jag missat något med Didde, när man läser här inne ibland känns det som om han är våran Lidström, en general efter Lill-Strimma, härförare e.t.c. Folk ser han ju som våran nummer ett back i stort sett verkar det som. Jag ser han mer som en Boyce 2.0 (2.0 i att han är bättre i det han gör fast spelar med samma hjärta) fast back, spelar med hjärtat som Mike säger, han har ju ingen direkt spets mer än att smälla på folk.

Timrås kanske mest överskattade back någonsin, jag ser han också som medioker och en som gör sitt jobb, ingen vi absolut inte hade klarat oss utan eller går att ersätta om han skulle bli skadad igen.

Klart vi ska ha Didde, men han är ingen Lidström, känns som folk är lite "hemvändarblind" ibland.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Synct: Tack, precis så ser jag på Didde oxå. Går att ersätta precis när som helst. Hellre än back med bra spelsinne och hjärta än en mindre spelsmart back med stort hjärta.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Synct: Nej det enda jag sett honom som härförare i är attityden och fysiken. Något som vi trots allt behöver i lagbygget totalt sett. Självklart är han inte oersättlig på något sett. Skulle ju tagit i princip varenda back i Frölunda före Didde om man säger så. Men nu är han en av få defensivt skickliga backar vi har och därmed viktig att han är hel till trots. En som kan hålla rent framför egen kasse där vi annars har lite få backar som har samma styrka som sagt.

Eronen däremot, där hoppas jag Kapanen kan signa upp honom snabbt för ett gäng år framöver, innan de andra lagen förstår hans storhet!
Kommentera