1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586907 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2375326

Sv: Apropå nånting...
Labban: ja… jag är helt allergisk själv mot konspirationsteorier.
Jag vill inte kalla det för en sådan heller riktigt för jag är inte särskilt övertygad om att det skulle gynna enskilda klubbar som förutbestämt…

Men det är så usel kvalitet och konsekvens i tolkningar och bedömningar och det är alltid ok! Inget att invända mot det.
Skydda alla som är inblandade i allt som varit konstigt.

Det är ju som att man skapat en arbetsordning kring det med målbedömningar och avstängningsärenden som är minst sagt skyddad verkstad.

Dom vräker sedan ur sig beslut som den höga klubban på FHC’s mål som godkänt utan att ändra till rätt målskytt… det är inte särskilt proffsigt.

Om man kan vara dålig om och om igen utan att något ändras så har man byggt det perfekta systemet för oduglighet.

Om det förbannade situationsrummet skulle kolla filmningar istället som SHL pratade om på förhand skulle jagas resolut kunde dom kanske återupprätta sin heder en smula men icke. Det bara rullar på som vanligt.

Jag vill bara tillägga att jag kollar väldigt lite på annan hockey än den Timrå Ik deltar i men jag kollade på LHC-Saik nu ikväll och LHC förstärkte ett antal situationer rätt jävla tydligt utan att det gav det resultat som man sagt att det ska ge…

Jag vill lägga till med att detta primärt kanske inte är negativt för Timrå utan snarare topp-hockey i Sverige och för svenska domare ur ett internationellt perspektiv.

Eftersom merparten av alla matcher inte innehåller Timrå IK så lär jag inte ta på mig en jätte-offerkofta ur Timrå perspektivet.

För övriga som irriterar sig över mina bekymmer att släppa detta!

Sorry!!!
Kommentera