1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586482 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2385608

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2022-10-06
empa11: jag är ingen jävla domedagsprofet!

Om man spelar bajs så kommer inte publiken!

Om man krigar men inte riktigt räcker till som kommer några iaf.

Men flummiga lallare som låtsas se något som är bra när skiten är fullständigt under isen är patetiskt!

Jävla strutsbeteende!

Låt oss se skiten för vad det är så kanske man kan göra något åt det!

Passningsspelet har inte funkat sedan första nedsläpp!

Sedan har det gått utför.

Men det är klart jag ska inte hetsa upp mig i onödan och du har så klart helt rätt till din uppfattning.

Njut på du!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2022-10-06
Spelarna verkar inte förstå vad Ante vill. Fram till att Walli stänkte dit 1-0 så var vi faktiskt, hör och häpna, dominanta. Vi pressade, stressade, hade fint spel till och från, tacklade och var först på pucken 9 av 10 gånger. Direkt efter målet så går vi tillbaka till att vara avlånga. Och det fortsätter heeeela matchen. Felpass på felpass. Felstuds på felstuds. Skellefteå har käkat steroider till frukost. Rautio är en extrem säkerhetsrisk. Returer släpps hejvilt och Timråförsvaret får inte tag på dessa returer vilket gör att skottstatistiken är som den är. Rautio kommer avsluta karriären efter denna säsong. Det ser man på honom.
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2022-10-06
söder över: Man undrar ju lite hur pass sugna våra hemvändare är att spela i SHL? De har alla stort Timrå-hjärta det betvivlar jag inte, men var är spelglädjen? Pettersson ser frustrerad ut, Lander kör fast, Dahlén gör några bra aktioner, men det räcker inte. Man får en känsla att de hellre velat vara i KHL/NHL och ser detta som lite "kul grej" bara och inte riktigt vaknat upp än och ser allvaret. Den enda jag tycker spelat ungefär som jag förväntat mig är Wedin.

Jag tror absolut våra hemvändare kommer tagga till, men just nu är man i en törnrosa-sömn.
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2022-10-06
söder över: Återigen: Jag önskar också mer av flera delar. Har aldrig påstått att jag njuter. Att jag försöker ha någon form av konstruktiv kritik för att jag inte anser att vi ska sparka tränare, inse att vi är ett bottenlag eller totalt såga våra hemvändare gör inte att jag hittar väldigt många förbättringsområden.

Jag är också arg. Jag skrev en kommentar där jag sågade vår offensiv denna match, och identifiera hur våra jävla klantiga misstag kostar oss 3 mål. Sen nämnde jag ett mål som vi hade otur med studsen, och du väljer att haka upp dig på det och tror att jag är nöjd?

Det är lite min poäng i hur man kan välja att uttrycka sig.
Låst ämne