1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586220 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2426256

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-12-15
empa11: Det som är mest illavarslande är sättet vi uppträder på idag. Vi möter alltså ett Rögle som fått pussla ihop sin backsida ordentligt och blir ändå överkörda. Inte ok nånstans!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-12-15
Sputnik: Förutom att det trillade in fler mål på kortare tid, kan jag inte särskilja denna match mot Leksand och Brynäs. Brunäs otroligt skadeskjutna resultatmässigt samt deras 2 mest profilerade spelare precis tillbaka från längre skador. De får åka upp och dondera en match mot seriens formstarkaste lag i deras hemmaborg, där laget inte spelat på typ 2 veckor.

Leksand med förvisso bättre lag, men vi hade också ett bättre lag än det vi hade ikväll. Vi låter de totalt mentalt äta upp oss. Där var vi med (och ibland bättre spelmässigt), men varenda vägande situation straffar de oss stenhårt. Sån psykisk skåpseger av dem.

Rögle. Som du säger, stort manfall och en backsida vi bör kunna sätta stor skräck i. Vi förvisso rätt lidande av manfallet med, och en backsida som inte skrämmer många spädbarn. Vad händer? Ren och skär VÅLDTÄKT i andra. Visst, jag tänker inte vara mindre än att erkänna Rögles jävla vrålflyt både vid några av deras mål samt uteblivandet av våra, gjorde att det blev så stora siffror. Vi uppträdde ju som chockoffer när de satte allt där i andra och de skapade ju ett otroligt momentum för dem.

Men summan av kardemumman är att vi tillåter alla dessa 3 lag skapa respektive situation. Vi gör INGET för att vända matchbilden. Inget för att mentalt jobba oss in i matchen. Vi fortsätter med någon jävla gräddhockey, där man totalt negligerar alla konsekvenser som uppstår genom strukturella haverier.
Det här laget har blivit bekvämt. Och det är dags att inse allvaret i detta NU. Håller dock inte med Westberg som säger att läget denna förlust kommer i är sämsta tänkbara inför ett uppehåll. Vilket skitsnack? Det är ju helt perfekt. Nu jävlar är det hårdträning, mental förberedelse och tydlighet att de som inte ser allvarligt på detta kommer inte heller vara en del av detta lag omgång 52.

*spottljud*
Låst ämne

Sv: Rögle BK - Timrå IK 2022-12-15
Tror också det är en inställningsfråga. Man blev hyllad till skyarna av media och i intervju efter intervju. Livet var glassigt och man var guldgossarna som va trea i tabellen. Vad hände sedan? Jo festen var slut och hockey var tydligen inte lika kul längre när hyllningskören tystnat.

Hockey är hårt jobb i 52 jäkla omgångar, inte någon kort fling man drar hem från krogen och har lite kul med över en natt.
Låst ämne