1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2451852

Sv: Apropå nånting...
Olle:

Svårt att veta vad som är gnäll.

Kan ju varit lovad en offensivroll, ruttnat när han får lira i tredje utan chans till rotation eller testa i första igen. För handen på hjärtat hade inte EP förtjänat att i någon match få ta ett steg ner och testa någon annan i första?

Kanske han ser det som så att hur bra han än spelar får han ingen chans och vissa kan göra dåliga matcher utan konsekvens.

Vill minnas att han var rätt het när han lirade med Lander och EP i början.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: ger inte mycket för ”gnäll-snacket” om Halloran. Tycker han hållit en jämn nivå när han spelat. Sen, om jag minns rätt, så blev ju Halloran klar innan Lander, EP, Dahlén och Wedin. Onekligen blev ju hallorans status i hackordningen kraftigt nervärderad.

EP förtjänar bänken i min mening men om det står mellan en amerikan på kort kontrakt eller en hemvändare med långt kontrakt så blir det nog så att Halloran får stryka foten. Eller ja så blev det ju. Det är säkert fler än Halloran som muttrar gällande istiden. Jag skulle bra gärna vilja veta varför en sån som Walli inte förlängt kontraktet tex. Det är nog priset man får betala när man rekryterar spelare som inte går att flytta på (hemvändarna).
Kommentera