1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587649 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2452234

Sv: Apropå nånting...
Rytter: ger inte mycket för ”gnäll-snacket” om Halloran. Tycker han hållit en jämn nivå när han spelat. Sen, om jag minns rätt, så blev ju Halloran klar innan Lander, EP, Dahlén och Wedin. Onekligen blev ju hallorans status i hackordningen kraftigt nervärderad.

EP förtjänar bänken i min mening men om det står mellan en amerikan på kort kontrakt eller en hemvändare med långt kontrakt så blir det nog så att Halloran får stryka foten. Eller ja så blev det ju. Det är säkert fler än Halloran som muttrar gällande istiden. Jag skulle bra gärna vilja veta varför en sån som Walli inte förlängt kontraktet tex. Det är nog priset man får betala när man rekryterar spelare som inte går att flytta på (hemvändarna).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Är man lite konstruktiv så är Halloran för enkelspårig. Jag hade tänkt skriva för vek också men det är omöjligt utan att isf konstatera att han knappast är vekare än Dahlén. Snacket om dålig karaktär och hängskalle känns lite som efterhandskonstruktioner. Som jämförelse har vi några superstars till hemvändare som åker runt och gömmer sig rätt duktigt f.n.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: EP ? hoppas du skojar med mig. Bänkar hellre dahlen men han har väl för hög "status" i denna bok.

EP lugnade spel i egen zon o hemjobb, eller varför inte när han transporterar puck in I anfallszon när resten av hans kedja byter.
Bänken däremot pryds av
Lundin på läktaren.
Stenqvist utlånad/riva kontrakt
Andersson som helt tappat det sen matchen han brände 3 lägen. får gå som 13e.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: tycker Timrå har perfekt tillfälle att sätta in Walli i kedja 2. Han får mer tid och kan visa vad han går för, vill då kanske förlänga med oss.
Förstår att han inte kommer förlänga som det är nu.
Men kasta in han dör vi får se om han håller han får speltid win-win
Kommentera