1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586822 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2551395

Sv: Apropå nånting...
UbbeNils:
"Här är en som älskar myset och lagandan."

Finns något vackert mellanmänskligt i myset.
Men det kan vara svårt att kombinera kontraktsmys och SM-guld.

Då har man inte råd att vänta ut Fillefilur.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: Eller att man inte river kontraktet illa kvickt när Jaalasvaara kom hit helt otränad på artistkontrakt. Det är lite sådana beslut som gnager i en annan.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: kontraktsmys?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: Bara en månad kvar till träningsmatcherna drar igång! Det kommer att gå snabbt så är vi igång. Jag längtar mycket redan nu som ni förstår. Har semester i augusti i år så kommer följa alla matcher som vanligt från start, även träningsmatcherna.

Som jag har sagt många gånger hoppas jag att vi tar in Juolevi, lär bli i höst eller tidigt nästa år isf. Vi behöver som de skriver på expressen eller om det var aftonbladet en stor profil som back och jag tror att han är perfekt för oss. Pengar borde inte vara några problem, det finns swishkampanjer i värsta fall. För att kunna utmana på riktigt och ta oss till final krävs det en sådan back in tror jag. Hoppas vi går för det även om vissa säger att vi ska hålla i pengarna och inte försätta oss i dålig ekonomi igen. Men situationen är lite annorlunda nu med bl.a SCA som stor sponsor.

Sedan behöver vi en storväxt brunkare i 3:e 4:e linen. Gärna över 190 cm och 95-100 kg. Så en back och en storväxt forward så är jag nöjd med laget.
Kommentera