1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587462 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2551397

Sv: Apropå nånting...
Pinaceae: Bara en månad kvar till träningsmatcherna drar igång! Det kommer att gå snabbt så är vi igång. Jag längtar mycket redan nu som ni förstår. Har semester i augusti i år så kommer följa alla matcher som vanligt från start, även träningsmatcherna.

Som jag har sagt många gånger hoppas jag att vi tar in Juolevi, lär bli i höst eller tidigt nästa år isf. Vi behöver som de skriver på expressen eller om det var aftonbladet en stor profil som back och jag tror att han är perfekt för oss. Pengar borde inte vara några problem, det finns swishkampanjer i värsta fall. För att kunna utmana på riktigt och ta oss till final krävs det en sådan back in tror jag. Hoppas vi går för det även om vissa säger att vi ska hålla i pengarna och inte försätta oss i dålig ekonomi igen. Men situationen är lite annorlunda nu med bl.a SCA som stor sponsor.

Sedan behöver vi en storväxt brunkare i 3:e 4:e linen. Gärna över 190 cm och 95-100 kg. Så en back och en storväxt forward så är jag nöjd med laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Kapanen avfärdade dock Joulevi rätt skarpt när han fick frågan om Joulevi en gång. Det var snack om rätt stora pengar där.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Zäta75: Vet inte om det är önsketänkande men det finns ganska mycket som talar för att budgeten för nya spelare i praktiken är slut. Det har ingen betydelse att SCA är sponsor nu, de pengarna är redan fastlåsta i dagens spelare. En Swish-kampanj gav för Dahlén ca 450 000kr om jag minns rätt, det täcker väl knappt en månad för en toppspelare. Tror det kommer krävas att vi säljer eller bryter kontraktet med någon för att frigöra pengar. Ha dessutom i åtanke att kraven från licensnämnden bara kommer bli högre. Så hejda dina förväntningar är mitt råd.
Kommentera