1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587709 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2554192

Sv: Apropå nånting...
vonDöbeln: Nu orkar jag inte göra min egen bedömning, eftersom andra lag än Timrå intresserar mig väldigt lite. Så jag kommer utgå från att din undersökning stämmer.

Vad är det då vi behöver steppa upp? Vilket innehåll saknas? Senast för några inlägg sedan så tog man ett exempel med Strömbergs intervju, klagade på att han spelat här så många säsonger så valet av honom var konstigt, samt att den var tråkig.
Ser man till antal visningar genererar staff-intervjuer knappt 1000 visningar. Känns ju knappt hållbart att lägga ner tid på det. I så fall bör vi överväga visa större intresse som mottagare.
”Bakom Tallarna” och presskonferenser har ett par tusen views. Det kanske är något att spinna vidare på?

Utöver det, ska vi ha fler lustiga godisätningar med utländska spelare? Förvisso lite trevligt inslag där de bjuder på sig själva. Men ändå lite ”jippo” över det. Inbitna fans brukar oftast spy på evenemang och jippokänsla över en seriös klubb. Hur ”lattjo” vill vi bli? Också en valid fråga.

Kanalen har just nu 2300 prenumeranter. HVs hade över 10.000. Otroligt logiskt för mig att den både är mer välutvecklad och etablerad. Hur når vi ut så det blir lönsamt och produktivt att hålla igång en väldigt aktiv YT-kanal?

Personligen tycker jag man bör satsa på någon form av ”studio”, där fans får sköta det och komma till tals. Spelare kan intervjuas och matcher/silly kan brytas ned. Men ändå gärna producerat av föreningen, vilket visar på interaktion mellan klubb/fans samt en viss kvalitetsstämpel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Superviktigt att skapa bra content numera för att locka den yngre generationen. Även extremt bra för varumärket. Att vi bara har 2300 prenumeranter på Youtube är pga bristen på bra content. Vilken 23-årig grabb eller 21-årig tjej vill prenumerera på våra kanaler när man titt som tätt lägger upp intervju med Martin Nilsson om träningsvecka och match i j18? Samma med den 20min långa intervjun med Didde. Sömnpiller.

Jag hade hellre följt med Mieho en matchdag. Alla sjuka rutiner han kanske har osv osv. Eller att man får se Hartmann köra banbil där han är helt ur sin confortzone.

Jag vill se content där våra spelare inte agerar robotar.
Kommentera