1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587712 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2574938

Sv: Apropå nånting...
Bragd-Birger: Strömberg kanske blir borta ett tag, och har en liten slussroll initialt där han går som 7e? Bör ju vara en del matcher där Forsmark kan fortsätta gå in på topp 6. Fortsätter han leverera som han gjort nu framåt jul.. Ja, då är det en tuff nöt att knäcka. För då måste han ju givetvis spela. Tror det blir på Svenssons bekostnad, och det känns ju också sådär med tanke på att han är grym just nu.

Och ytterligare en fråga, om man nu panikat in ytterligare en back, hur fan gör vi då? Ryktas om att det ska vara något på gång, men detta tror jag inte har gått så långt som inc on paper.

Gällande Forsmark och FBK. Det är ju ett mandomsprov å de grövsta. Samtidigt visade han sin kapacitet mot Plastsjö, vilket också är ett förmodat topplag med kanske det mest snuskiga tålamodsstyrspelet i ligan. De saknade förvisso massa forwards, men FBK möter oss i vår hemmaborg där vi just nu är obesegrade, och vi har en drös spelare som höjt sin nivå avsevärt senaste matcherna. Hela laget är bättre nu.

Kommer bli riktigt spännande att se.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Utan att ha belägg, men känslan är att det aldrig skadar att agera proaktivt, om vi nu har back på g.
Jag tycker det oftast är så att lag som går bra brukar ha lättare att ha omsättning på spelarfronten och klarar av lite rotation i laget.

Nästan så att det aldrig blir så att ett lag som inte går bra, automatiskt börjar vinna pga en enstaka värvning in till exempel.

I detta fall så är det ju tydligt att Edfeldt och Forsmark bevisar att de bemästrar en mer modern hockey där pucken får gå. Att bygga för stor stomme med spelare som Didde,Eroxon håller ju inte i längden, ja plus att jag tycker Eronen har problem med tempot också mellanåt. Lite tveksam på ytterliggare ett år med förmodat rät fin lön om han inte steppar upp.
Kommentera