1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587712 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2574953

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Nej som supporter hatar man ju inte att ha valmöjlighet bland spelare. Har svårt att se att ett nyförvärv skulle bli förödande på något sätt. Jag litar på att coacherna hittar ett sätt att utnyttja alla spelare och deras färdigheter.

Det enda jag ser som problem, där budgetarbetet spelar roll, är att vi säkerligen bara har råd med typ 1 spelare av högre klass. Om ens det.
Blir lite nojig att ta in en värvning så här tidigt. Så länge vi ligger bra med i tabellen och tar poäng, ser jag det som optimalt att man låter säsongen gå lite mer innan man slår till. Tänk om backsidan klarar sig bra med befintlig topp 6, och våra extra gör mer än ett fullgott jobb vid behov. Sen kommer Wedda tillbaka och är ringrostig, medan någon annan i topp 6-forwards går sönder, och det är offensiv vi behöver?

Såklart bara spånande, men att fylla den kanske sista platsen redan efter 6 matcher är lite risky.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Ja jag har ju egentligen samma tanke som du, tror väl heller inte att en sån som Joulevi lär ansluta, utan det blir nått i klass med Rindell, eller aningen bättre. Den där unga Finnen som florerat kanske har lite sanning ändå.

Jag känner alltså som du, det är vanskligt att värva in nån toppback som tömmer hela börsen, sen så kanske det visar sig att Wedda inte alls håller, plus att nån mer toppforward går sönder. Då sitter vi lite i den berömda skiten.

Man vet ju inte med Kapanen heller. Han verkar ju ärvt Nubbens gamla "Fingerspitzengefühl" från förr i tiden.
Skillnaden är att Kapanen fyndar på den Finska marknaden, han har gjort det med bravur än så länge och ingen av hans värvningar har ju fallit ur ramen på nått sätt egentligen.
Kommentera