Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2591703

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2023-10-31
The great one: det är JÄVLIGT mycket begärt att tycka att någon av målen är på målvakt.

Bara för att informera dig för framtiden så har mängden skott har inte alltid en relation till hur många mål som är "ok" att släppa in.
Låst ämne

vonDöbeln: "det är JÄVLIGT mycket begärt att tycka att någon av målen är på målvakt."
Men det var ett jääävla gnäll på Juel förra matchen, helt okej, eller!?🤢
Låst ämne

vonDöbeln: Det är lustigt det här. Alla i timrå förstår vad det är som blir fel i såna här matcher. ”Vi hjälper inte backarna i uppspelsfasen” eller ”vi blir för långa i lagdelarna”. Men aldrig någonsin får man ett avbräck i den trenden under en och samma period. I bästa fall får man det i mellan perioder, i sämsta fall tar det 2-3 matcher. Idag och förra matchen släpper man in 3 mål i samma period och tar bort alla realistiska chanser till poäng. Visst kan det vända men ständigt denna uppförsbacke. Vi gör det inte lätt för oss.
Låst ämne

vonDöbeln:

Nej det vet jag. Men börjar bli väldigt tröttsamt. Vissa säger skottstatistiken inte betyder så mycket heller. Men nog Fn är vi bättre när vi skjuter 10 skott per period än 7 på 2 perioder. Förövrigt kan vi säga att Hanzl bar oss i inledningen, när han inte levererat så har ingen annan klivit fram. Bedrövligt.