Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2591695

Sv: Leksands IF - Timrå IK 2023-10-31
Vi kanske har 2 såll i målet? Långt från SHLs:bästa målvaktspar detta. 3 mål på 15 skott igen insläppta.
Låst ämne

The great one: Tycker vi gör livet onödigt svårt för våra målvakter. Markeringar osv är helt usla. Samma på 2-1 när vi klantar oss efter tekning och låter snubben dra handledare direkt. I början av första när vi var lite mer samlade tycker jag JJ spelade bra och gjorde endel fina räddningar.
Låst ämne

The great one: De två sista målen säljer sig Johansson otroligt enkelt. Bra avslut givetvis, men sitter på knä väldigt tidigt och blir sittande på mållinjen på första. Varken han eller Juel står på huvudet heller.

Men, oavsett det så slarvar man bort den här matchen totalt. Pettersson får inte släppa pucken på det där sättet innanför blå.

Klart oroväckande att man är så sjukt ojämna från match till match och period från period.
Låst ämne

Att vi ska sätta oss i såna här situationer igen... ska de hela tiden krävas en 2-3 måls underläge för att grabbarna ska vakna?? Eronen katastrof idag...
Låst ämne

The great one: det är JÄVLIGT mycket begärt att tycka att någon av målen är på målvakt.

Bara för att informera dig för framtiden så har mängden skott har inte alltid en relation till hur många mål som är "ok" att släppa in.