1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587709 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2593889

Sv: Apropå nånting...
kattan: Japp! Och att spelarna är så ojämna?
Hanzl började ju fenomenalt, nu på senaste tycker jag han sett slarvig ut stora delar. Men då är Jonte bra istället?
Lundin har varit grym i tredjelinan, så när vi faktiskt gör en bra match i torsdags så tycker jag han inte får ut något.
Pääjärvi började grymt, men blivit lite mer osynlig ju mer Hållander hittat rätt.
Lyytinen är i regel vår bästa back, men som i torsdags när t.ex. Juolevi gör en väldigt stabil match så börjar han slarva. Samma med Rindell.

Fattar såklart att alla inte kan ha formtopp samtidigt jämt, men att så många blandar och ger vid olika tillfällen tycker jag är lite udda? Skulle vara kul med en match där typ 90% av individernas högstanivå klaffar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Håller med. Och på grund av detta har det varit svårt att få nått riktigt grepp om hur bra det här laget egentligen är, plus alla skador på det. Kan man få nån bukt på det så hoppas jag denna ojämnhet i prestationerna minskar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Fast jag ser det mer som en styrkedemonstration. Vi är vid novemberuppehållet, har precis glidit in i seriens absolut osexigaste skede. Knappt 1/3 av serien spelad och vi ligger 5:a där en av lagets mest kritiserade spelare delar SHL:s skytteligaledning.

Spelet har knackat, vi har "kastats" mellan viss frustration och återhållsam glädje. För visst är det nåt där som skiljer jmft med andra Timråsäsonger? Inte har den där avgrundsdjupa katastrofkänslan infunnit sig? Men heller inte den där lyckosvävande euforin vid en seger? Jag tycker mig förnimma betydligt beskedligare känslosvallvågor.

Är det månne topplagsreaktioner jag anar? Lyxen att bara "beta av" den här delen av serien för att sedan ha förhoppningen att de som nu växeldrar i form ska kugga i när spelet om titlar tar vid?
Kommentera