1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587692 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2593891

Sv: Apropå nånting...
empa11: Fast jag ser det mer som en styrkedemonstration. Vi är vid novemberuppehållet, har precis glidit in i seriens absolut osexigaste skede. Knappt 1/3 av serien spelad och vi ligger 5:a där en av lagets mest kritiserade spelare delar SHL:s skytteligaledning.

Spelet har knackat, vi har "kastats" mellan viss frustration och återhållsam glädje. För visst är det nåt där som skiljer jmft med andra Timråsäsonger? Inte har den där avgrundsdjupa katastrofkänslan infunnit sig? Men heller inte den där lyckosvävande euforin vid en seger? Jag tycker mig förnimma betydligt beskedligare känslosvallvågor.

Är det månne topplagsreaktioner jag anar? Lyxen att bara "beta av" den här delen av serien för att sedan ha förhoppningen att de som nu växeldrar i form ska kugga i när spelet om titlar tar vid?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: man skulle även kunna beskriva det som att både vi supportrar och laget går och väntar på att slutspelet ska börja
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ikväll är vi inte nog inte 5a längre.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ja alltså man vill ju tro att vi har ett jäääävla sparkapital när stjärnorna står rätt. För hittills har jag nog inte sett en enda ”håll käften”-match. Och likt förbannat ligger vi bra till. Det är ju såklart en sorts styrka.

Spekulationer att vi kanske inte har så mycket högre nivåer tror jag inte på. Eftersom vi sett många spelare få ut sina toppreastationer, det är bara det att de ofta sker vid olika tillfällen och olika matcher.
Kommentera