1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587691 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2609262

Sv: Apropå nånting...
Bee: Jag förstår ändå att man hellre ser Eronen än Stenqvist, precis som Rico och Empa skriver. Man får en landslagsman som är helt okej försvarsmässigt. Det här året har blivit förstört pga hans skada tidigare dock.

Jag ställer mig faktiskt i Stenqvists hörna här ändå. Han ville komma hit och utveckla sitt försvarsspel, och det blev lite bättre under säsongens gång. 150k i månaden så rätt prisvärd ändå. Det som jag tyckte var negativt med honom var hans kroppsspråk till och från samt hans halvdana skridskoåkning. Men annars var han en väldigt stabil andraback.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Det största problemet med Stenkan som jag ser det var att han var så sjukt upp- och ner. Tycker han fick lite väl mycket kritik för sitt defensiva spel ibland, eller snarare att hans dalar blev synonymt med hur han alltid var. Så var det faktiskt inte.

Men när det var dåligt, så var det ibland parodiskt dåligt. Minns flera gånger jag utbrast ”MEN VAD FAN GÖR DU?”.

I slutspelet var han dock kung. Så visst var man lite sugen på att se honom en säsong till. Vidhåller att Eronen har en mer stabil grund och är nog den vi behöver mest av de två speltyperna. Betyder det att Elemeri är värd sin lön? Vette fan. Får återkomma efter säsongen.
Kommentera