1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587691 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2609268

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Det största problemet med Stenkan som jag ser det var att han var så sjukt upp- och ner. Tycker han fick lite väl mycket kritik för sitt defensiva spel ibland, eller snarare att hans dalar blev synonymt med hur han alltid var. Så var det faktiskt inte.

Men när det var dåligt, så var det ibland parodiskt dåligt. Minns flera gånger jag utbrast ”MEN VAD FAN GÖR DU?”.

I slutspelet var han dock kung. Så visst var man lite sugen på att se honom en säsong till. Vidhåller att Eronen har en mer stabil grund och är nog den vi behöver mest av de två speltyperna. Betyder det att Elemeri är värd sin lön? Vette fan. Får återkomma efter säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
empa11: Helt enig. Jag har sett Eronen bra många matcher i Finland likaså för sitt TPS. Där har han varit sjukt bra. Lite sämre tempo generellt i den ligan och sedan den typen av "traphockey" där hans halvt obefintliga "speed" gör sig bra. Trodde han skulle ta SHL med storm efter att han fått några matcher bakom sig, men det har han ännu inte visat.

Jag hade lätt kunnat tänka mig Forsmarks brorsa få en chans precis som jag skrev för några dagar sedan. Just tanken på tävlingen vem som är den bästa brorsan kan bli skitbra. På ett try-out i 2-3 veckor såklart.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
empa11: Lite segt att vi med ansträngd börs sitter med kontrakt även nästa säsong på Eronen, om det nu visar sig att han inte lyfter sig nämnvärt.
Kommentera