1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2613120

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Ja och sannolikt är han inte speciellt dyr heller. Möjligen att jag skull önska att han spelade lite fulare eller kanske inte fulare men lite mer "in your face" på motståndaren
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Samtidigt så tycker jag ändå Boyce har det fysiska spelet, ofta han åker och tacklar för att ge energi. Men håller med dig överlag att vi kanske saknar "grisigheten" i laget när det hettar till lite som sagt.

Osäker på vilka vi mötte, men det är en situation i en match denna säsong när Oliver Johansson hamnar lite gurgel, varav Boyce är den enda som åker fram, står upp och markerar då han är en av våra yngsta i truppen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ren spekulation från min sida just nu så ta det med en nypa salt eller att ni kanske får samma tankesätt.
Anledningen till varför Jonte bytte agentfirma är för att han och Elefalk säkert inte var på så goda termer när han valde Timrå, deras kontrakt gick ut sista Augusti och att Dahlén valde Kapanens gamla firma. Didde har ju Wasserman också.
Johan Svensson valde då att gå ut med nyheten för att det var extrem sillytorka under just dom veckorna.

Sedan finns det möjlighet att kanske få hit Jacob Moverare till nästa säsong om han inte får fortsätta borta i Nordamerika. Jonte och han är gamla barndomsvänner sedan uppväxten i Östersund. Men skulle det bli så, måste någon av backarna som är här nu bryta sitt kontrakt alternativt inte förlängas.
Kommentera