1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587689 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2613141

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Samtidigt så tycker jag ändå Boyce har det fysiska spelet, ofta han åker och tacklar för att ge energi. Men håller med dig överlag att vi kanske saknar "grisigheten" i laget när det hettar till lite som sagt.

Osäker på vilka vi mötte, men det är en situation i en match denna säsong när Oliver Johansson hamnar lite gurgel, varav Boyce är den enda som åker fram, står upp och markerar då han är en av våra yngsta i truppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jag tycker verkligen Mieho sköter det fysiska spelet väl för en fjärdelinalirare. Förstår vad du menar och kanske där han får, i mina ögon, oförtjänt mycket skit ibland: Han är inte och gruffar/bråkar speciellt mycket efter avblåsning.

Gällande det aktiva spelet tycker jag han verkar svinjobbig att möta. Han ger sig gärna in i sarggurgel, både ger och står emot tacklingar utan att stanna och tjafsa, så motståndare sällan kommer in under skinnet på honom. Ofta också med ett rätt obrytt ansiktsuttryck och kanske t.o.m. ett leende ibland. Måste vara riktigt frustrerande för motståndare.

Förspelet till Boyce i lördags är sån porr för ögonen sett till hans roll. Han åker lite passivt vid egen blå, så fort OINKare kommer och ska tackla honom trycker han ifrån så han istället blir tacklingsutdelare, förvånad OINKare är istället den som flyger bakåt. I samma sekvens slår han om farten och rusar framåt med puck, smörpass mellan ben på motståndare fram till 2-1. Kliniskt och överlagt agerande.
Många andra mer tekniska spelare hade säkert försökt rusa med pucken vid blå och då haft en motståndare med redan fart på grillorna i röven/bredvid sig. Mieho oskadliggör honom med sin fysik, innan han attackerar.

Otroligt viktigt mål, och ett stort jävla fuck you till motståndare. När han spelar så här är han ruggigt smart och skicklig, inte minst i psykologin.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Vissa drömspelare får 10 chanser per match och har svårt att hitta nät. Boyce får maximalt en sån chans per match och hänger upp den i krysset. Lägg till allt annat positivt han bidrar med så är det en no brainer. Vi ska vara evigt glada över att han lägger ner hjärta och själ i klubben.
Kommentera