1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2622501

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Nu kanske jag svär lite i kyrkan, men jag är inte helt övertygad på Edfeldt. Tyckte han imponerade mer under förra sässen än vad han gjort denna. Och innan jag går in på varför så säger jag såhär, han kanske inte är riktigt beredd att bära alla minuter som han fått göra hittills.

Men jag tycker i regel att han stöter i fel läge, vilket ofta ger motståndarlaget en gubbe mer i anfallet. Jag tycker ofta han spelar fast sig själv i egen zon och väldigt ofta hamnar på mellis. Upplever också att många forwards bara trycker bort honom med armen och flyttar på han väldigt enkelt.

Forsmark däremot, efter en lite tyngre start på säsongen så tycker jag han går från klarhet till klarhet, han är jag riktigt imponerad av!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Cobbel: Håller inte alls med. Jag respekterar din åsikt, men jag håller inte med för fem öre. Edfeldt har övertygat ju längre säsongen gått. Han hade en del juniormisstag i början men tycker mig se att han slipat bort dom. Vi ska vara tacksamma att vi haft honom i laget med tanke på skadeläget.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Cobbel: Förlåt, men vilka matcher har du kikat på? Jag tycker Edfeldt varit helt fantastisk med tanke på förväntningarna man hade på honom inför säsongen. Likaså Forsmark. Jämför vi Edfeldt med Eronen t ex, så tycker jag Edfeldt varit klart bättre och nyttigare för oss. Ingen poängspelare hittills men jävla bra spelare som krigar för varje minut han får.
Kommentera