1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2622507

Sv: Apropå nånting...
Cobbel: Håller inte alls med. Jag respekterar din åsikt, men jag håller inte med för fem öre. Edfeldt har övertygat ju längre säsongen gått. Han hade en del juniormisstag i början men tycker mig se att han slipat bort dom. Vi ska vara tacksamma att vi haft honom i laget med tanke på skadeläget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Precis som det ska vara i en diskussion, man måste få kunna tycka olika :)
Men jag tycker att det fortfarande är för lite mycket junismisstag på honom.
Väldigt ofta när Timrå hamnar i tråkiga situationer beror det på att han gått bort sig.
Han fick väl en utskällning av JJ senast för att han höll på strula? :)

MEN! Det ska jag också säga, när han spelar lite enklare och inte strular till det allt för mkt så gör han det bra. Han har ett väldigt fint första pass som han inte använder så ofta.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rico01: ja så som Edfeldt spelar nu är en helt annan spelare än hur han spelade i Oktober. Jag såg inte den komma och utan alla backskador hade han kanske fått harva i HA med Östersund men istället har vi fått en top6 SHL back
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rico01: Helt klart! Jag tycker man bör satsa på Edfeldt på 6 backar inför nästa år faktiskt. Han kommer byggas upp till nått riktigt bra.

Backsidan bör föryngras rent generellt också. Kanske man kan försöka hitta lösningar i att skeppa iväg Erixon och Eronen för att sedan försöka locka hit Dahléns barndomsvän Moverare och en ung lovande rightare som kan växa till sig.
Kommentera