1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587618 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2661193

Sv: Apropå nånting...
En ärlig och ödmjuk fråga: Jag har sett mer eller mindre alla matcher Timrå spelat de senaste 20 åren. Utöver det har jag sett ganska mycket annan hockey. Jag kan dock inte hockey, jag har aldrig spelat eller läst teori etc.

Återkommande i denna bok är att många verkar se storhet i Lundin, jag såg den absolut i HA men numer räknar jag med baklängesmål och en rejält stum klubba tillsammans med en spelförståelse som slås av vilken tredjecenter somhelst i TV-pucken varje gång han är inne på isen. Ödmjuk och seriös fråga:
1. Vad är det ni ser i Lundin som jag missar?
2. Varför tror ni att en lirare (Med potential att vara superstjärna) som Dahlén ska kunna hitta kemi med Lundin?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Eugen Sandberg: En bra SHL-center, för en säkert ganska billig peng, som dessutom har en historia med klubben. Kämpar stenhårt, bra positionsspel i defensiven, skicklig närkampsspelare, ibland rent av omöjlig att ta pucken ifrån, startar ofta långa anfall genom att skydda pucken och skapa utrymme för medspelare.
En spelare som kommer excellera när det vankas slutspelshockey. Kan Albin paras ihop med en forward som kan kapitalisera på den offensiva zontiden han skapar, så har vi en fin tredjelina.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Eugen Sandberg: Tror dom flesta håller med om att Lundin är väldigt medioker denna säsong, och att man bör gå skilda vägar 24/25.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Någon mer som sett Anis don Deminas nya video i övik? Ser ut som Eronen på isen.
Kommentera