1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587468 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2661216

Sv: Apropå nånting...
Eugen Sandberg: En bra SHL-center, för en säkert ganska billig peng, som dessutom har en historia med klubben. Kämpar stenhårt, bra positionsspel i defensiven, skicklig närkampsspelare, ibland rent av omöjlig att ta pucken ifrån, startar ofta långa anfall genom att skydda pucken och skapa utrymme för medspelare.
En spelare som kommer excellera när det vankas slutspelshockey. Kan Albin paras ihop med en forward som kan kapitalisera på den offensiva zontiden han skapar, så har vi en fin tredjelina.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
BaraTikare: Håller inte alls med. Dåligt "split vision" går för sakta, fastnar ofta vid sargen, vinner sällan närkamper. Kämpar bland dom bättre i laget men det räcker inte
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
BaraTikare: Tycker knappt något av det du skriver stämmer in på Lundins prestationer under denna säsong, väldigt sällan iaf. Svårt med tempot, dålig på få ur pucken ur egen zon, extremt trubbig framåt, tar för lång tid på sig när han får pucken att göra nått vettigt med den. Osv. Tycker det är dags att klippa banden där. Nån yngre förmåga som vi kan bygga vidare på.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
BaraTikare: Jag tycker Lundin ska bort och måste gå att ersätta med ngt bättre.
Jag tycker även Hartmann kan diskuteras. Visst han tänder till ibland och gör bra matcher. Men på en säsong, ärligt, hur många bra matcher gör han?
Ser han mest missa lägen och grovjobba fram och tillbaka.
Kommentera