1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587724 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2662515

Sv: Apropå nånting...
Olle: Du får faktiskt skylla dig själv här. Du har varit rätt dryg hela vintern, så hoppa ned från dina höga hästar...

Vi var det bättre laget sett till målchanser. Vi hade också 2-1 i stolp och ribbträffar, samt vi hade nog fler frilägen. Givetvis kanske det blev så för att HV tvingades spela offensivt och blottare sig. Det hjälpte knappast dem heller att deras spelare kände mer press på sig.

Den som sprätte pucken i krysset var samme OP som avgjorde finalen ifjol. Vi sparar honom till de viktigaste matcherna som ett hemligt vapen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
J F K: Hälften av alla modoiter som släntrar in här gör det för att tjockishåna en klubbikon eller svara på en subjektiv uppfattning med en lika subjektiv åsikt. ”Modo var inte alls kass, vi var bäst” som att supportrar från andra lag per automatik skulle hålla med om er känslomässiga uppfattning av Modo, den bilden går ju av förklarliga skäl inte ihop. Som sagt, vissa har bara lite för uppblåsta huvuden för att förstå det. Sen är det komiskt att du kallar någon ”dryg”. Det ligger helt i linje med den avsaknad av självinsikt som man kan förvänta sig.

Du sitter i er gästbok och skriver EXAKT samma sak om Timrå och har gjort så länge. Det är väl ingen som kommer och rättar dig när du skriver att Timrå är kass, Timrå har tur, Timrå har en kass målvakt, Dahlén är för dålig för SHL, Dahlén borde gå upp i vikt, Dahlén borde gå ner i vikt? Du har ju rätt till din åsikt. Men fundera varför man inte får tycka att Modo var utspelade, i Timrås forum, utan att det per automatik ramlar in 5-6 modoiter och tycker att man har fel och man är en pajas. Det säger en del om självbilden hos vissa.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: såg matchen igår och Modo spelade samlat och med tålamod, en bra bortamatch helt enkelt! HV var stressade, gick mycket på chans och hade ingen spelide. Spelar dom så här mot Oskar, då vette fan hur det kommer att sluta!
Kommentera