1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587651 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2677603

Sv: Apropå nånting...
El_loco: Hej alla Timråvänner!

Har inte skrivit här inne på väldigt länge men följer forumet ofta, nu kan jag inte hålla mig längre utan måste lägga mig i debatten...

Tror att det fanns planer under tidigt 2000-tal att flytta arenan till hamnen i S-svall? Detta kommer såklart inte ske nu eller inom några år. Men en flytt hade inneburit så sjukt mycket mer för klubben är vad vissa här anar. Och det hade garanterat varit ett bättre publikunderlag, sponsorer, sportsliga resultat osv om den låg där.

Det skriks ibland att klubben måste ta nya steg men hur ska man kunna göra det när vissa är så förbannat enögda.. "Timrå ska ligga i Timrå för det har det alltid gjort"!

Ursäkta men vad kommer detta hat till Sundsvall ifrån? Den här inne som kan tänka någorlunda klart kan dra slutsatsen att Timrå som hockeylag inte hade funnits på elitnivå om Sundsvall inte hade legat 2 mil bort...
Så sjukt naivt och barnsligt att hela tiden låtsas om som att Sundsvall inte betyder något för Timrå IK.

Men visst bygg ut en ny arena på samma fräscha åkerplätt mitt ute i skogen i ett område med 10 000 invånare där "ladan" stått sedan Sundsvall brann. Javisst, ja glömde bort att Timrå är Metropolen i Norrland!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hockeyguru: Vem fan bryr sig om sina barn och deras läggtid? Matchen är viktigare.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hockeyguru: klart folk som är född och uppvuxna i Sundsvall inte tycker det är något problem med arena i Sundsvall. Vi som är uppvuxna i Timrå eller tillochmed sörberge spelar det en jävla roll.

Timrå är Timrå är Timrå är Timrå. Varför går det inte in? Är det okej att lägga arenan i Härnösand? Det låter väl helt absurt? Så låter det med en arena för Timrå IK i centrala Sundsvall för mig också.

Timrå har inte mycket, men vi har hockeyn och en sjuhelvetes fabrik. Så får det gärna fortsätta att vara.
Kommentera