1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586822 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2709386

Sv: Apropå nånting...
bar mofftak: jag tar med mig följande två citat:
"Till slut är det alltid spelare som bestämmer och känner vad som är bäst för hans karriär." Vilket jag tolkar som att det ska väl ändå rätt mkt till innan OK ratar pappas klubb.
Sedan nästa citat:
"Backsidan tror jag inte vi kommer göra så mycket mer med. Vi har åtta backar under kontrakt". Starta säsongen med 8 backar... smart eller anus? Ekonomin säger smart men skaderisken säger anus.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Tillhör ligan som tycker det är obegripligt att inte fokus är ett fynd på back-marknaden. Forwards är topp 4-6. Målvakter är minst topp 6 om någon mv når 22-23-nivån. Backarna är 8-12-nivå även om skadefria. Tänk om!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: 8 backar är ju absolut inget problem i sig. Det är väl just VILKA 8 backar vi faktiskt har. En mix av åldersstiget, trubbigt och orutinerat.

I en perfekt värld så hade vi haft 7 riktigt bra backar på SHL nivå, plus kanske 2st juniorer som fått slå sig in.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Den blå färgen i klubbemblemet var dominant i både i Wifstavarfs IK och Östrands IF´s loggor. Den röda färgen fanns inte med överhuvudtaget. Tallarna kom sedemera in i loggan i och med namnändringen till Timrå IK 1966 då Timrå köpings logga (från 1955) införlivades. Denna var utformad med "Två röda tallar i silverfält över en medelst en vågskura bildad blå stam."
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
JanneH: Visst är det tunt på backsidan, men samtidigt om vi ska följa planen om att ta upp grabbar från egna leden så gäller det som är nu. När det kommer till j20 så bör det värvas ytterliggare minst 2 spelare utifall Sagranden och Lindgren kommer få förtroende i A-laget. Sen behövs det mer konkurrens där likaså. Är det något som jag är nöjd med så är det j18 denna säsong. Kan Martin förvalta de spelare som är där så ser jag dom som ett bra slutspelslag.
Kommentera