1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586822 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2709497

Sv: Apropå nånting...
Rico01: att vi inför varje bokslut diskuterar det, och att det som vanligt nämns likviditet är dålig ekonomi. Att vi ändå klarar av att reda ut det är såklart bra men ekonomin är inte bra. Men det är mer regel än undantag att Timrå+likviditet blir en snackis. Hoppas verkligen vi är på väg ur träsket, kan vara jävligt svårt att lösa när man väl satt bollen i rullning. Man kan ha 100k i månaden i lön som privatperson men ändå tagit på sig för många kostnader för att kunna betala en oförutsägbar utgift (kylskåp och frys går sönder) eller så kan du vara sparsam med 30k och ha råd med sådana utgifter. Jag är otroligt allergis mot att vi bedriver klubben som vi gör med våra pengar. Det får inte bli ett normaltillstånd att tänka sommar=dålig likvid. Pengar ska finnas på banken, punkt.

Självklart tror väl ingen (?) på konkurs. Men helt klart dags att börja samla på sig kronor för sämre tider.


Vi avbeställde tex en hotellbokning för att ha råd med Juolevi (en månad) mitt under brinnande säsong, där intäkter rullar in. Nångång måste vi sluta leva på den här tunna linjen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
ÅlliJåkkinän: Tror inte vi ska dra för stora växlar av det här. Själv tycker jag det är självklart att alla anställda på marknad och kommunikation ska jobba stenhårt med att sälja biljetter och merch fram till semestern. De har trots allt betalt för det även på sommaren.

Det har nog varit lite för mycket golf i Timrå stundtals.
Kommentera