1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586822 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2714892

Sv: Apropå nånting...
Triathlet: Härligt med hockeysnack:-)
Jag tror att den bästa värvningen är Olli. En bra tränare med en tydlig spelidé och kravställan kan lyfta ett på papperet lite sämre lag.
Med det sagt så har vi en enorm potential i forwardssidan. Ante fick inte ut tillnärmelsevis max där.
Med Oliver in så tror jag att vi har en av de bästa forwardssidorna i ligan.

Backsidan är som sagt ngt sämre på papperet, men jag tror återigen att Olli kommer att lyfta även den. Vi har en helt ny spelidé med Olli och den skulle kunna passa vår backsida ypperligt.

Målvaktssidan är också bra på papperet. Som du säger, vi fick inga stå på huvet- matcher av dem två förra säsongen. Men potential finns där.
Jag tror att med vårt nya offensiva spel blir nyckeln bla att kunna mota frilägen bla.

Detta blir Ollis första säsong, det kmr säkert inte att sätta sig 100% direkt med Ollis spel, så mycket kmr nog att ske med laget till år två.

Allt talar dock, i min hockeybok, intuition, erfarenhet, för att vi kommer att lyfta som lag och förening med Olli på plats i minst tre år.

Det känns riktigt, riktigt bra!!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Satan vad många ggr jag skrev Olli..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Ja, att killen kan göra mål, det känner nog dom flesta till redan. Men vi kan väl passa på att njuta lite extra häroch nu. Att klippet är på finska gör bara klippet ännu skönare.

Jag vet inte, men är det bara jag som känner att Montreals behov av en målskytt är klart med Oliver? Med tanke på klubbens senaste säsonger som minst sagt varit mindre lyckade, hur många målfarliga forwards kan klubben redan ha i sin organisation som ännu inte getts chans att spela?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: ska bli otroligt roligt att se hur Erixon kommer att se ut när han spelar under en ny chef. Hans lågmälda personlighet kan passa otroligt bra med Jokinen. Att VÅGA spela ishockey. Inte känna rädslan för misstag. Den mannan kan man få ut så mkt mer utav om man vet hur man ska lyfta honom.
Kommentera