1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587457 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2716593

Sv: Apropå nånting...
J F K: En annan ledarstil i Finland kan ju inte appliceras på Olli, som utgår från den kanadensiska.

Svårt med det taktiska, nja av vad jag läst om Olli så är det bla det han är så bra på.

Men vi får se.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: herregud vad trötta takes den där JFK kommer med. Kanske ska läsa på innan man ordbajsar saker. Det här är som att jag skulle ha någon åsikt om hästhoppning. Han har ju inte en enda punkt att luta sig mot. Skiter väl i en finsk tränare i modo som inte ens kunde engelska, eller Barry som var med när bomben föll i japan.

Snälla sluta svara honom så han går tillbaka till modoboken. Annars kommer jag inte kunna hålla mig längre och jag har verkligen noll lust att argumentera mot en ointresserad som bara vill provocera. Toppstyrt och drar paralleller med silicon, haha va? Och hade han lyssnat på Olli så vet han om att Olli VILL HA ÅSKTER FRÅN ANDRA, att han inte är the boss utan att han jobbar FÖR spelarna.

Nu förstår jag vrf folk skämtar om JFK.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Det Nordamerika ledarstilen är rätt lik den finska i att den är mycket mer toppstyrd generellt. Sedan behöver den inte vara som avarterna Babcock, Keenan bara för det.
I min bransch följer jag ofta vad som händer i teknikcentrat Silicon valley/Palm Alto. Det rapporteras ibland om en helt revolutionerande ledarstil och man bara garvar. Man har applicerat en svensk modell med mycket mer platt organisation....

Men vi har haft den typen av ledare som är mer nordamerikanska här också och Pelle Bäckman lyckades väldigt bra hos oss...
Kommentera