1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586822 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2716645

Sv: Apropå nånting...
ÅlliJåkkinän: Jag har skrivit att ni potentiellt är bland de sex sista lagen sett till trupp. Vi får väl tippa i höst och se hur rätt vi får. Kommer ni bättre än nia så erkänner jag att jag haft fel.

Att du skriver "Där Jokinen tidernas största amatörtränare måste bevisa sig. Du förstår själv hur du framställer dig va".
Det är faktiskt bara sorgligt Det du skriver har exakt ingenting med mina kommentarer att göra, utan något du fantiserat ihop.

Citera gärna där jag skriver att Jokinen är en bra dålig tränare eller är en amatörtränare. Annars är det snarare du som bör fundera på hur du framställer dig. Upp till bevis.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
J F K: tack för att du bekräftar mina misstankar. Du svarar aldrig på sakfrågan. Finns flera inlägg med välformulerade åsikter och argument, men du plockar ut det som går att förskjuta diskussionen. Du plockar ut saker från någons text men svarar en annan person medans du pratar om en annan skribent, på så sätt förskjuter du diskussionen. Du provocerar medvetet och får igång en massa, alla bemöter dig med källkritisk fakta och du börjar börjar beskylla med angrepp, personliga påhopp. Om du inte gör ovanstående punkt, ja då tar du bara det den andra skribenten har svara med och kör en ”ja men du då!1!”.

Fan, du är bra på din grej. Men mig lurar du inte. Jag har bemött din åsikt och du slingar dig allt vad du kan med fulknep. Jag tänker inte begå personpåhopp, jag värderar din argumentationsteknik. Otroligt objektivt och sakligt. Därför kommer detta inlägg att förbi ocensurerat och andra kan få en tankeställare om hur du faktiskt kör detta spel.

Trevlig kväll på dig!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Om du anser att Timrå IK potentiellt är bland ”de sex sista lagen” nästa säsong så får du nog motivera din åsikt mer än du gjort hittills, om du vill bli tagen på allvar.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Japp, du har rätt och alla andra har fel.
Precis som du vill ha det.

Eller så läser du mitt inlägg jag skev för fem timmar sen. Då kanske du fattar varför du hamnar i onödiga diskussioner med alla som inte håller på Modo.
Kommentera