1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587468 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2716625

Sv: Apropå nånting...
J F K:

”och som svar på Pejas ständiga påhopp. Jag hoppas vi undviker kvalet i år också. Det är min förhoppning om säsongen. Jag tycker att det är en realistiskt målsättning.”

Det erkända svåra andra året, är helt realistiskt för dig att ni ska undvika kval när vi värvat som Linkan i Timrå. Men Timrå som nått slutspel två år i rad trots att vi inte fått ut det vi kan förvänta oss, ja vi ska tydligen få det otroligt svårt. Där Jokinen tidernas största amatörtränare måste bevisa sig. Du förstår själv hur du framställer dig va?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
ÅlliJåkkinän: Jag har skrivit att ni potentiellt är bland de sex sista lagen sett till trupp. Vi får väl tippa i höst och se hur rätt vi får. Kommer ni bättre än nia så erkänner jag att jag haft fel.

Att du skriver "Där Jokinen tidernas största amatörtränare måste bevisa sig. Du förstår själv hur du framställer dig va".
Det är faktiskt bara sorgligt Det du skriver har exakt ingenting med mina kommentarer att göra, utan något du fantiserat ihop.

Citera gärna där jag skriver att Jokinen är en bra dålig tränare eller är en amatörtränare. Annars är det snarare du som bör fundera på hur du framställer dig. Upp till bevis.
Kommentera