1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587463 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2716613

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Jag skriver extra långsamt så du kanske förstår också.
jag har inte kommenterat Jokinen specifikt alls. Inte ett ord.
Diskussionen jag hoppade in i handlade om varför finska (och jag tolkade utländska) tränare haft svårt i SHL. Varför många journalister och även experter framhäver der.

Exakt vad i det är svårt att förstå? Visa mig annars en statistik att de varit lyckosamma och överpresterat, om man bortser från de som spelat i Sverige innan såsom Colliton och bröderna i Rögle.

Sedan är varje tränare unik och dennes egenskaper fungerar olika I olika lag. Till och med Conny Evensson som jag håller som Sveriges bästa tränare genom tiderna fick spela "kvalsvenskan" med FBK en vårsäsongen.

och som svar på Pejas ständiga påhopp. Jag hoppas vi undviker kvalet i år också. Det är min förhoppning om säsongen. Jag tycker att det är en realistiskt målsättning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
J F K:

”och som svar på Pejas ständiga påhopp. Jag hoppas vi undviker kvalet i år också. Det är min förhoppning om säsongen. Jag tycker att det är en realistiskt målsättning.”

Det erkända svåra andra året, är helt realistiskt för dig att ni ska undvika kval när vi värvat som Linkan i Timrå. Men Timrå som nått slutspel två år i rad trots att vi inte fått ut det vi kan förvänta oss, ja vi ska tydligen få det otroligt svårt. Där Jokinen tidernas största amatörtränare måste bevisa sig. Du förstår själv hur du framställer dig va?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: du får gärna visa personangreppen du påstår att jag slängt mot dig. Väntar.

Förövrigt skrev du nyss
”Jag skriver extra långsamt så du kanske förstår också.
jag har inte kommenterat Jokinen specifikt alls. Inte ett ord.”

Tidigare la du dessa kommentarer
”Att Jokinen är finsk är för mig underordnat att han inte har erfarenhet av att spela eller coacha i SHL. ”

”Probelemt för Jokinen är då främst erfarenhet av just SHL. Titta på alla spelare som kommer hit från NHL och AHL.”

”Kommer Jokinen lyckas. Ingen aning, men att hävda att det kommer fungera för att det gjort det i Finland är minst sagt naivt.”


Och bilen går bra eller?
Kommentera