1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586822 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2716602

Sv: Apropå nånting...
J F K: Men du vill ju bara diskutera åt ett dåligt håll. Du passar inte på att lyfta Ollis jobb i Kanada, på ungdomscampen , eller att han lyft ett finskt bottenlag till toppen. Hans erfarenhet, hans målsättning. Alla spelare som hyllar honom.
Topptränare som tror han är framtidens tränare.
Det går ju också att se det som ngt spännande, ngt nytt. Fräscht med nya tränare med nya synvinklar.

Nä, JFK drar på den svarta gardinen och hittar argumenten för det istället.
Hur mår du egentligen?

Märker du inte att du får samma feedback från alla forumen? (Ja inte modos då)

Sen är det väl ändå ditt varumärke att hoppa på skribenter, kan jag tycka!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Modo värvar en finsk coach med meriter som korvgubbe på Närpes gurkfestival och JFK skjuter av hyllningsraketer. Timrå värvar en finsk coach som spelat i NHL hela sitt vuxna liv - JFK spänner på trollmasken och kastar sig över tangentbordet. Allt är som vanligt på hockeysnack. 😂
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Jag skriver extra långsamt så du kanske förstår också.
jag har inte kommenterat Jokinen specifikt alls. Inte ett ord.
Diskussionen jag hoppade in i handlade om varför finska (och jag tolkade utländska) tränare haft svårt i SHL. Varför många journalister och även experter framhäver der.

Exakt vad i det är svårt att förstå? Visa mig annars en statistik att de varit lyckosamma och överpresterat, om man bortser från de som spelat i Sverige innan såsom Colliton och bröderna i Rögle.

Sedan är varje tränare unik och dennes egenskaper fungerar olika I olika lag. Till och med Conny Evensson som jag håller som Sveriges bästa tränare genom tiderna fick spela "kvalsvenskan" med FBK en vårsäsongen.

och som svar på Pejas ständiga påhopp. Jag hoppas vi undviker kvalet i år också. Det är min förhoppning om säsongen. Jag tycker att det är en realistiskt målsättning.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Modos tränare är naturligtvis ett urstarkt kort med massa relevant erfarenhet och känner SHL utan och innan efter EN säsong i SHL… Modo har begränsad erfarenhet både i båset och på isen men det spelar bara roll när det gäller oss andra, såklart.
Kommentera